Navionics+ in Navionics Platinum+ kartografija je po mnenju večine najboljša za ribičijo in navigacijo. V kombinaciji s ploterji Lowrance, Simrad in B&G med drugim omogoča izdelavo lastnih, še bolj natančnih batimetričnih kart področja plovbe…

 

129

5G525S2 NAVIONICS+ Croatia

202

Navionics Platinum+ 5P271XL Adriatic Sea

129

5G820S NAVIONICS+ Fano - Šibenik

202

Navionics 43XG - Mediterranean Sea & Black Sea - SD Card 43XG/MSD

Kakovost, enostavnost uporabe, tehnološke inovacije in varnost plovbe so glavne značilnosti Navionics elektronskih kart. Po zaslugi največje baze podatkov, ki zajema morja, jezera in reke, Navionics zavzema vodilno vlogo na svetovnem trgu, ki vsako leto še naprej raste. Navionics iz Viareggia (IT) ima poslovalnice še v sedmih drugih državah, kjer izvajajo raziskave, razvoj, preiskuse delovanja in proizvodnjo. Navionics Italija pokriva evropski trg, Afriko, Azijo in Oceanijo, podružnice  v Ameriki in Australiji, Franciji in Angliji pa skrbijo za svoje lokalne regije.

Navionics+

Podrobna kartografija za morje in  jezera omogoča, da je Navionics+ najboljša izbira za križarjenje, ribolov in jadranje. Poiščite najnatančnejše navigacijske podatke za svoj Chart ploter, ekskluzivni zemljevid do globine 0,5 m, ki so ga izboljšali navtiki, kot ste vi, z edinstveno lokalno vsebino, ki jo delijo uporabniki aplikacije Navionics. Navionics ustvari na tisoče sprememb vsak dan, zato imate vedno najnovejše podatke. Dnevne posodobitve in napredne funkcije so vključene v ceni v obdobju enega leta..

Navionics Platinum+

Poleg vseh možnosti Navionics+ je Platinum+ kartografija razširjena še z naprednimi funkcijami, kar na večini novejših Chart plotterjev (Lowrance, Simrad, B&G) omogoča 3D prikaz in satelitsko pokritost s panoramskimi fotografijami Marin in pristanišč. Navionics Platinum+  je tudi vir informacij o storitvah  pristanišč, ter o  lokalnih zanimivostih.